Heb je nou een creatief, persoonlijk initiatief waar jij een ander heel blij mee maakt??
Meld je dan nu aan en maak van jouw missie een cadeau voor een ander.

Het is eigenlijk heel simpel. Jij vult het formulier in met jouw gegevens en wat je aanbiedt (bijvoorbeeld een keertje samen koken, misschien wil je wel met een versgebakken appeltaartje bij iemand op de koffie, heb je zin om samen de hond uit te laten, staat er nog een extra schildersezel bij je thuis voor tijdens je creatieve uurtje, etc). Daarna zoeken wij bij jouw missie iemand die daar behoefte aan heeft en geven hem/haar dat cadeau.

Zo makkelijk kan het zijn, zo gezellig is het!

Naast persoonlijke missies, is er ook genoeg vrijwilligerswerk in Harderwijk en Hierden te vinden waar jij van betekenis kunt zijn! Neem vooral een kijkje in de vacature bank en doe mee!

Aanmeldformulier

  • Let op: je aanbieding wordt direct gepubliceerd op deze website.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanbod

Anita van der Haar

Een rondleiding door de techniek op het St jansdal. Er is plaats voor 6 mensen (een x om 17:00 met het groepje)

Theaterwerkplaats Harderwijk

Wij geven kaartjes weg voor onze voorstelling op 16 en 17 december 2023. Ken jij mensen die je graag zou willen meenemen naar een avondje theater die daar normaal niet zou snel zouden komen? Wij zorgen voor vrijkaartjes voor jouw gasten!

Lucinda Huijberts

Ik ga graag met iemand een mooie wandeling maken. Daarnaast kook ik graag een lekkere maaltijd voor maximaal 4 personen die zij gezellig bij ons mogen komen eten.

DICK Heijmans

Hallo
Wij, ukuleleduo the coconut knackers, willen net als vorig jaar, weer kerstliedjes komen zingen. In blokjes van een half uur.
Groetjes van Ton en Dick

Sam's Gym Try Out Bon

Samen sporten is natuurlijk veel leuker dan alléén! Ken jij iemand die op sportief gebied wel een zetje in de rug kan gebruiken, maak dan gebruik van onze try-out bon en kom samen met een vriend of vriendin 3 keer gratis meedoen met een groepsles!

Gerwin Popschool

Popschool biedt jou de kans om een Instrument te leren spelen, als jij iemand meeneemt die wel wat meer de deur uit zo mogen. Muziek als instrument tegen eenzaamheid

Naam

Je aanbieding wordt hier gepubliceerd op deze website.

Harderwijk zijn wij samen

Deze kerst hebben wij een missie!! Namelijk om iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken bij onze samenleving te betrekken. Dit doen we door ze op een leuke en laagdrempelige manier te motiveren en zowel letterlijk als figuurlijk in beweging te krijgen. Kun je niet wachten om al iets te betekenen voor je medemens? Schrijf je dan in voor een missie en maak een ander ontzettend blij.

Meer info ›

Tijdens de KerstMissie worden er foto’s gemaakt. De bezoekers stemmen in met het feit dat foto's worden genomen en gebruikt voor publicaties.

© 2023 Kerstmissie | Realisatie: Accent Online