Creatieve kerst-doe-markt op het Kloosterplein

PortemoNEE! niet nodig, want deze creatieve kerstmarkt is voor iedereen toegankelijk.

Op vrijdag 22 december is het Kloosterplein omgetoverd tot een sprookjesachtige kerstmarkt waar je dingen kunt doen en geïnspireerd raakt. Denk aan een winters decor, live muziek, dans & theater, lekkere hapjes, workshops en laat je verder maar verrassen.
De kraampjes worden vertegenwoordigd door sociaal maatschappelijke organisaties die de handen ineen hebben geslagen en iedereen letterlijk en figuurlijk warm willen maken deze dagen. Zo kun je niet alleen kennis maken met het brede sociale aanbod en allerlei initiatieven in Harderwijk, maar geniet je ook nog eens van een heel gezellige, wonderlijke avond voor jong en oud. Natuurlijk gebeurt alles op een feestelijke manier en word je in de breedste zin van het woord uitgenodigd.

It’s A-MeeZing

De Popschool trakteert Harderwijk wederom op de leukste samenzang voor iedereen! Ben je nog niet op het Kloosterplein, zorg er dan voor dat je er om 20.00 uur wél bent. Er staat dan tenslotte een complete band te spelen om ons muzikaal te begeleiden tijdens een warm en dankbaar slotakkoord van een geslaagde KerstMissie in hartje Harderwijk. En we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: neem vooral iemand mee die misschien de stap naar een flink portie gezelligheid zelf niet zo snel zet.

Wil je zelf meezingen in het koor? Dat kan! Geef jezelf op en vraag natuurlijk je buurman, vriendin of collega mee!

Harderwijk zijn wij samen

Deze kerst hebben wij een missie!! Namelijk om iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken bij onze samenleving te betrekken. Dit doen we door ze op een leuke en laagdrempelige manier te motiveren en zowel letterlijk als figuurlijk in beweging te krijgen. Kun je niet wachten om al iets te betekenen voor je medemens? Schrijf je dan in voor een missie en maak een ander ontzettend blij.

Meer info ›

Tijdens de KerstMissie worden er foto’s gemaakt. De bezoekers stemmen in met het feit dat foto's worden genomen en gebruikt voor publicaties.

© 2023 Kerstmissie | Realisatie: Accent Online