Creatieve Kerst Doe-Markt op het Kloosterplein

 

23-12-2022 van 17.00 tot 20.30

PortemoNEE! niet nodig, want deze creatieve kerstmarkt is voor iedereen toegankelijk.

Het Kloosterplein is omgetoverd tot een sprookjesachtige kerstmarkt waar je dingen kunt doen en geïnspireerd raakt. De kraampjes worden vertegenwoordigd door sociaal maatschappelijke organisaties die de handen ineen hebben geslagen en iedereen letterlijk en figuurlijk warm willen maken deze dagen. Op deze manier kun je niet alleen kennis maken met het brede sociale aanbod en allerlei initiatieven in Harderwijk, maar geniet je ook nog eens van een heel gezellige, verrassende avond voor jong en oud. Natuurlijk gebeurt alles op een feestelijke manier en word je in de breedste zin van het woord uitgenodigd.

Er zijn creatieve workshops te volgen, de ‘Meisjes met de Wijsjes’ zingen de stemming erin, Hakim van Sesamstraat speelt een glimlach op ieder kindergezichtje en het plein is sprookjesachtig gezellig. Je hebt geen portemonnee nodig om ergens aan mee te doen, ook niet voor de warme choco, het lekkers en een kerstpresentje.

Om de reuring helemaal compleet te maken is hier het startschot- en de finish van de Santa Run.
Oh, en vergeet niet je kerstwens in de boom te hangen, want een paar van deze wensen worden werkelijkheid!

Deze kerst is het duidelijk: Harderwijk zijn wij samen!

Harderwijk zijn wij samen

Deze kerst hebben wij een missie!! Namelijk om iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken bij onze samenleving te betrekken. Dit doen we door ze op een leuke en laagdrempelige manier te motiveren en zowel letterlijk als figuurlijk in beweging te krijgen.

Meer info ›

© 2022 Kerstmissie | Realisatie: Accent Online

Home

Out of the box

Santa run

Kerstmarkt

It’s A-Meezing

Contact

Contactgegevens

© 2022 Kerstmissie | Realisatie: Accent Online