Je hebt naast ME-time toch ook MO-time?!

Misschien heb je ooit gehoord van vrijwilligerswerk doen in de tijd van de baas, of ben je ‘vrijwillige inzet’ tegen gekomen in een vacature. Steeds meer bedrijven faciliteren medewerkers in ‘Doing Good’. Want een ander helpen maakt gelukkig. Wij noemen het MO-tijd; tijd voor een ander. Wil jij nou eens proeven met je collega’s aan vrijwilligerswerk? Iets doen wat bij jou past, in Harderwijk of Hierden? Alleen of samen met je collega’s inzetten voor een ander, het geeft je gegarandeerd een goed gevoel!
En het is heel eenvoudig: wij matchen jou! Van een sociaal maatschappelijke klus tot een waardevol teamuitje. Alles kan en zo kan iedereen een positieve impact maken!

Werk met je collega’s in een heel andere setting en zet samen de schouders onder een project waarmee je een ander helpt. Dit geeft voldoening, saamhorigheid & direct mooi resultaat.

Geef een handvol medewerkers eventjes aan het goede doel en maak gegarandeerd winst. Werken via Present resulteert tenslotte in teambuilding op zijn best!

De kerstmissie heeft drie partners hiervoor

– Zorgdat
– Stichting Present
– MO the movement
“Zorgdat zit in de haarvaten van het sociale domein en weet precies waar jij als vrijwilliger impact kan maken.
Via Stichting Present matchen we teams aan projecten, dit zijn veelal doe- projecten en zorgen voor een waardevol teamuitje.
Met MO the movement kan er persoonlijke matching via het platform gemaakt worden, hierbij zijn jouw talenten, vaardigheden en purpose van invloed waar jij de grootste impact kan maken.”

Vul het formulier in en we nemen contact met je op voor de invulling van jouw/ jullie MO-tijd!

Op 22 december maken we bekend hoeveel tijd en talent en gedoneerd is!
Dit hoeft dan nog niet uitgevoerd te worden. Dit stemmen we met jullie af en kan in heel 2024!

Harderwijk zijn wij samen

Deze kerst hebben wij een missie!! Namelijk om iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken bij onze samenleving te betrekken. Dit doen we door ze op een leuke en laagdrempelige manier te motiveren en zowel letterlijk als figuurlijk in beweging te krijgen. Kun je niet wachten om al iets te betekenen voor je medemens? Schrijf je dan in voor een missie en maak een ander ontzettend blij.

Meer info ›

Tijdens de KerstMissie worden er foto’s gemaakt. De bezoekers stemmen in met het feit dat foto's worden genomen en gebruikt voor publicaties.

© 2023 Kerstmissie | Realisatie: Accent Online