Out of the box

Green Offices wordt de groene kerstfabriek!

Ook Green Offices zet zich deze kerst actief in voor een ander. Het wordt namelijk het centrale verzamelpunt voor de kerst/doe-pakketten. Deze liefdevolle pakketten zijn gerealiseerd door het bedrijfsleven en/of inwoners van Harderwijk en omgeving en zijn aangevuld met allemaal leuke dingen om te doen in de regio, kerstwensen van basisschool leerllingen, cadeautjes en de uitnodiging voor de creatieve kerstmarkt op 23 december 2022. Ons doel is zo veel mogelijk waardevolle pakketten verzamelen en samenstellen om ze vervolgens op integere wijze te bezorgen bij mensen die het heel goed kunnen gebruiken, maar tussen wal en schip vallen als het om een extra steuntje gaat.

Wil jij als bedrijf een paar extra pakketten bestellen voor de mensen die jouw hulp goed kunnen gebruiken? Deze kun je voor 16 december afleveren bij Green Offices Goede Reede 1, 3845 MD Harderwijk. Wij vullen ze aan met lokale doe-dingen en initiatieven.

Of bestel via hier simpel en snel een door ons samengesteld pakket.
Je kunt tussen en 1 en 100 pakketten bestellen 😉

Je maakt hier mensen ongelooflijk blij mee!

Doneer een kerstpakket

 25,00

Donatie via een Tikkie

Harderwijk zijn wij samen

Deze kerst hebben wij een missie!! Namelijk om iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken bij onze samenleving te betrekken. Dit doen we door ze op een leuke en laagdrempelige manier te motiveren en zowel letterlijk als figuurlijk in beweging te krijgen.

Meer info ›

© 2022 Kerstmissie | Realisatie: Accent Online

Home

Out of the box

Santa run

Kerstmarkt

It’s A-Meezing

Contact

Contactgegevens

© 2022 Kerstmissie | Realisatie: Accent Online