Santa Run

23-12-2022
Start 18.30 uur
Kloosterplein Harderwijk

Kom allemaal in beweging voor een ander! Tijdens de Santa-Run ren je 4 vrolijke kilometers door de stad naar het Kloosterplein om met elkaar zoveel mogelijk kerstpakketten weg te kunnen geven aan mensen die het heel hard nodig hebben!

Jouw ‘beweging’ brengt een ander in beweging. De pakketten zijn namelijk gevuld met allemaal leuke lokale dingen om te doen.

Hoeveel pakketten zullen we met elkaar bijeen rennen? Wij dagen je uit!
Kies zelf wat jouw inbreng is. Een startbewijs/ donatie kan vanaf €5,- en regel je simpel via deze site.

Dus schrijf je in! Dit kan alleen, maar misschien is het nog wel leuker om deze uitdaging aan te gaan met je vrienden of collega’s! Wij zorgen voor een spetterend startschot, natuurlijk word je aangemoedigd onderweg en warm onthaald bij de finish.

Santa Run Kids

23-12-2022
Start 17.00 uur
Hortuspark Harderwijk

Alle Basisschool leerlingen van Harderwijk kunnen zich warm maken voor de Santa Run Kids in het Hortuspark. Naast dat het heel gezellig en lekker sportief is om mee te doen, rennen de kinderen zoveel mogelijk kerstpakketten bij elkaar.
Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, vrienden en familie kunnen je ren-rondjes sponsorren. Alle beetjes helpen! Wij zorgen ervoor dat de kerst doe-pakketten ongelooflijk gaaf gevuld zijn en natuurlijk dat ze op integere wijze bij de juiste adressen worden gebracht.

Jouw beweging doet er toe! Dus meld je via de site aan, dit kan al vanaf €5,- donatie (dit is tevens je startbewijs).

Wil jij als school meedoen? Neem dan gerust contact met ons op: contactbuitenbewustzijn@gmail.com of bekijk even de folder 😉

Schrijf in voor de Santa Run

Vanaf 5,- euro is jouw donatie, tevens jestartbewijs al compleet, maar we proberen natuurlijk zoveel mogelijk kerstpakketten op te halen 😉 Wij dagen je uit!

Natuurlijk kun je alleen lopen maar misschien is het nog wel leuker om deze uitdaging aan te gaan met je vrienden of collega’s! En natuurlijk word je aangemoedigd en warm onthaald bij de finish.

Heel erg bedankt vast voor jouw bijdrage en wij wensen je nu al heel veel plezier en succes tijdens de Santa Run!

Santa Run inschrijven

Harderwijk zijn wij samen

Deze kerst hebben wij een missie!! Namelijk om iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken bij onze samenleving te betrekken. Dit doen we door ze op een leuke en laagdrempelige manier te motiveren en zowel letterlijk als figuurlijk in beweging te krijgen.

Meer info ›

© 2022 Kerstmissie | Realisatie: Accent Online

Home

Out of the box

Santa run

Kerstmarkt

It’s A-Meezing

Contact

Contactgegevens

© 2022 Kerstmissie | Realisatie: Accent Online